Kwaliteitsbewaking

Kwaliteitsbewaking

Als private label producent zijn wij ons zeer bewust van het feit dat niet onze naam maar de naam van onze klant op de verpakking staat. Het is dan ook van het grootste belang dat wij met kwalitatief hoogwaardige producten de goede naam van onze klant verder helpen uitgebouwen. Kwaliteitsbewust denken en handelen van het totale team hebben dan ook de hoogste prioriteit binnen OK Nutripet. Het vertrouwen wat onze klanten ons geven is uiterst belangrijk en wij zullen dat dan ook tot het uiterste beschermen.

Om aan de wensen en eisen van onze klanten op kwaliteitsstandaard te kunnen voldoen heeft OK Nutripet een uitvoerig kwaliteitsborgingssysteem opgezet. Hiervoor zijn wij inmiddels al verscheidene jaren IFS gecertificeerd op higher level. Met een uitgebreid opleidingsplan voor onze werknemers en regelmatige interne- en externe-audits schept OK Nutripet de voorwaarden die noodzakelijk zijn voor zeer hoogwaardige producten.

Van grondstof naar eindproduct

Om de kwaliteit van onze producten hoog te houden is het van groot belang dat wij ook naar onze leveranciers kijken. Al onze leveranciers, zowel bestaande als nieuwe, worden daarom jaarlijks uitgebreid gemonitord. Naast een controle op de kwaliteit van de aangeleverde grondstoffen en verpakkingen wordt er ook gekeken naar het ethisch verantwoord ondernemen van onze leveranciers. Bij ontvangst van grondstoffen en verpakkingen krijgt elke binnengekomen partij na de ingangscontrole zijn eigen partijnummer. Hiermee kan tijdens het gehele productieproces elk component gevolgd worden en worden toegeschreven aan elk eindproduct. Tevens krijgen al onze eindproducten bij uitlevering een uniek batchnummer mee waardoor tracking en tracing volledig verzekerd is.

Klanten

Graag nodigen we bestaande en nieuwe klanten uit voor audits binnen ons bedrijf. Wij zijn ons ervan bewust dat kwaliteitsstandaarden veranderen en dat de kennis en kunde op het gebied van kwaliteitsbewaking steeds geavanceerder worden. Kwaliteitsborging is dus geen statisch systeem maar een dynamisch traject wat wij samen met onze klanten continu verder ontwikkelen. Op deze wijze kunnen specifieke wensen van klanten worden opgenomen in ons kwaliteitswaarborgingssysteem.