Ons bedrijf

Om de hoge kwaliteit te kunnen bereiken die wij u bieden zijn een aantal zaken nodig. Naast  uiteraard grondstoffen van hoge kwaliteit en de kwaliteitsbewaking beschikken we over een aantal middelen die ons uniek maken. Zowel ons moderne gebouw, hightech apparatuur als ons betrokken personeel dragen bij aan de kwaliteit van ons eindproduct.

Gebouw

In het in 2009 betrokken pand, in Kapelle, bevind zich een uiterst modern machinepark. Het grootste gedeelte van ons productieproces verloopt via onze volautomatische apparatuur. Hiermee is het mogelijk om op een efficiënte manier te produceren en de grootste retailers in Europa te bedienen. Naast het geautomatiseerde gedeelte van onze productie is de inzet van ons personeel ook van groot belang

Apparatuur

Ons machinepark bestaat uit diverse productie- en verpakkingslijnen. Deze lijnen worden aangestuurd door zelfregulerende apparatuur. Door de continue monitoring en directe aanpassingen in het productieproces kan een constante hoogwaardige kwaliteit worden gerealiseerd. Om deze hoge kwaliteit ook in de toekomst te kunnen garanderen wordt er jaarlijks geïnvesteerd. Hierdoor blijft ons machinepark energiezuinig en up-to-date. Bovendien kunnen wij met onze zeer moderne verpakkingslijnen snel op de wensen van onze klanten anticiperen.

Personeel

Naast onze zelfregulerende apparatuur is er een andere belangrijke factor die bijdraagt aan het behalen van een betrouwbare kwaliteit, ons personeel. Vanwege de korte lijnen binnen de organisatie worden opmerkingen ten opzichte van verbetering van het productieproces gemakkelijk gedeeld. Deze korte lijnen zijn van groot belang voor ons en ons bedrijf.  Dit zorgt ervoor dat onze mensen scherp blijven en men zich thuis voelt in het bedrijf. Deze betrokkenheid zorgt er voor dat er veel aandacht en toewijding is voor het eindresultaat.

Wilt u meer weten over onze producten?

Als u geïnteresseerd bent in de specificaties van onze producten kunt u inloggegevens aanvragen om de online catalogus te bekijken.